Kiire viikko

on vihdoinkin takanapäin. Tänään oli (virkamies)ruotsin kirjallinen koe ja nyt on tentit tentitty tältä vuodelta. 2.1. alkaa työharjoittelu :-) !

Mutta koruihin. Kaulakorulle valmistui ranneketju jo hyvän aikaa sitten, ja kuvakin oli otettu, mutta kun ei yllämainitusta syystä ole ehtinyt tänne kirjoitella. New Picasso jasper sydän ja ovaaleja, sinisiä aventuriineja, hopeinen salpalukko ja lankaa. Pituus hiukan vajaa 20 cm. Enkä nyt sitten laittanut rannekoruun kuin yhden sydämen (Raijan kommenttiin viitaten). Olen muutaman päivän testannut koruja, kaulakoru on hyvä, mutta rannekorussa on se ongelma, että sydän valuu aina kämmenpuolelle. Tosin rannekoru on liian pitkä minulle, joten sekin varmaan edesauttaa valumista - säädän siis rannekkeen pituutta tarvittaessa sopivaksi.


Fifi-huivi tipahti jo pois puikoilta - siis valmis, mutta vielä pingottamatta. Valmistui lopulta sitten nopeammin kuin olin ajatellut.

2 kommenttia

Tiina kirjoitti...

Tosi kaunis tuo sydän kaula- ja rannekoru setti. Jos sellaisen haluaisin niin mitähän sellainen mahtaisi kustantaa. Mikä onkaan kaulakorun pituus?

KoukkuHelmi kirjoitti...

Hei Tiina! Kaulakorun pituus on 41,5 cm (riipus 6,5 cm korkea) - tarvittaessa voin vaihtaa materiaalikustannuksella säätölukon, jolla saa hieman lisää pituutta. Hintatiedot saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen KoukkuHelmi ät gmail.com