Kukkasato

...sai nimekseen tämä koru.


ja kukkasia lähikuvassa...

Kukkaset taivuteltu 0,8 mm hopeoidusta kuparilangasta, epäsäännöllisiä, pieniä mv-nugetteja, jotka pujoteltu 0,6 mm hopeoituihin linkkeihin.

Olin tekemässä 0,8 mm lankaan, mutta harmikseni mv-nugetit eivät menneet läpi siitä... Kysyisinkin kokeneemmilta, että onko 0,6 mm:stä tehdyt linkit kuinka vahvoja käytössä?

Jotenkin olen nyt ihastunut noihin kukkataivutteluihin ;-) Voi olla, että tästä korusta teen joskus vähän laadukkaamman version - ja saattaapa noita kukkasia ilmestyä muihinkin...

Pahoittelen valokuvien kehnoa laatua - on tuo kuvaaminen vielä vähän alkutekijöissään. En ole vielä kehittänyt sopivaa alustaa jolla kuvata.

5 kommenttia

Raija kirjoitti...

Sattumalta tupsahdin tänne ;)
Upea koru, kyllä minulla ainakin 0,6mm langasta tehdyt linkit on kestäneet, tosiaan kun MV-helmistä ei mene vahvempi läpi. Kyllä ne kierteisinä kestää.
Kuvasi ovat kyllä minusta ihan hyviä :)

Raija kirjoitti...

Uudelleen täällä, siis katsoin nyt tarkemmin tuota koruasi ja voi olla että 0,6mm lanka ei kestä noin yksinkertaisena linkkinä mutta tosiaan kierteisenä linkkinä kyllä kestää.

Koukkuhelmi kirjoitti...

Raijalle kiitos tiedosta ja vinkistä. Täytyy miettiä tehdäkö koru uudelleen kierteisillä linkeillä vai antaa olla...

Helmeilevä Helise kirjoitti...

Joo, kyllä näin on että yksinkertaisena linkkinä aukeavat jatkuvasti ja koru siis katkee. Kierteisenä kestää ihan hyvin... :)

Ja nuo kukkaset on tosi suloiset!! Kaunis koru! :)

Lilja-Julia kirjoitti...

Voi kun nätti koru, kukat ovat kiva lisä korussa!