10x10 kapselihaaste


Oletko koskaan osallistunut kapselihaasteeseen? Saiko se sinut unohtamaan koko kapselipukeutumisen vai innostuitko täysin ajatuksesta? Saitko lisää ideoita omaan kapselipukeutumiseen?

Osallistuin Caps Look –blogin 10x10 kapselihaasteeseen heinäkuussa ja tämä taas muistutti minua miksen juurikaan näihin haasteisiin osallistu. Haen kapselipukeutumisella helppoutta arkeeni ja tällainen minikapselihaaste ei suinkaan ole sitä. Tämä on kuitenkin oiva tapa testata esimerkiksi matkakapselia. Ja minä sain taas muistutuksen Suomen vaihtelevasta säästä J

Haasteessa koottiin 10 vaatteen setti, josta koostettiin 10 erilaista asua. Kymmeneen vaatteeseen laskettiin yläosat, alaosat ja kengät. Mukaan ei tarvinnut  laskea urheiluvaatteita, asusteita, koruja tai ulkovaatteita.


Tässä minun 10 vaatteen valikoima.

Instagram-tilistäni löydät kaikki 10 asua 1.7.18 alkaen, heinäkuun ajalla.

Kahden viikon sisällä oli tosi kylmää (15 astetta), mutta oli myös helle. Jos nyt kokoaisin kapselin uudestaan niin, vaihtaisin hameen pitkähihaiseen paitaan. Pitkä neuletakki ei myöskään ollut käytännöllisin näin pienessä kapselissa vaan lyhythelmainen olisi parempi. Monella haasteeseen osallistuneella oli kahdet kengät; minä pärjään nahkaballerinoilla aika pitkälti. Ainoastaan täydessä kaatosateessa ballerinat eivät ole kivat.

Minikapselista on myös helppo skaalata ylöspäin. Lisäisin toisen neuletakin, sen puuttuvan pitkähihaisen, kolmannen hihattoman ja t-paidan, ja toiset, umpinaisemmat kengät. Näillä hellelukemilla ehkä kaipaisi myös sandaaleja.

Haastekapselista johdettu laajempi kapseli, jolla pärjää helposti pidempäänkin.
  •           2 neuletakkia
  •           7 paitaa
  •           3 alaosaa
  •           1 mekko
  •           2-3 kengät
  •       lisäksi takki, asusteet, hellehattu!


Tällaisella noin 15 vaatteen setillä tulen helposti toimeen kuukaudenkin. En helposti kyllästy samoihin vaatteisiin – ja niitäkin voi piristää korulla tai huivilla!

Mitä ajatuksia kapselihaasteeseen osallistuminen sinussa herätti? Oliko kaikki tuttua ja sujui ilman haasteita, vai opitko jotain? Minua tämä muistutti taas siitä, että haluan vähintään viikon vaatetarpeen käyttöön - ja Suomessa pitää aina varautua yllättävään säähän J Alle voit jättää kommentteja omista kapselihaastekokemuksista.
Ei kommentteja