Pikkumustan kaveri

tuli tälle korulle nimeksi. Tämä koru osallistuu myös Idän Helmen Pikkujoulu-aiheiseen helmityökilpailuun. Tässä koru nelinkertaisena kaulan ympäri, jolloin kaikkein näyttävin.


Sen voi myös esimerkiksi solmia kaulalle näin:

Ja tässä koru kokonaisuudessaan auki. (Huomaathan lukon oikeassa yläkulmassa. Ja riipus on kiinni säätöketjussa, jonka avulla voi kaulanympärysmittaa säätää jonkin verran. Säätöketjun pallo on ihan turhaa, mutta olen kieltänyt itseltäni tällä hetkellä tilaamisen ;-) joten oli pakko tyytyä siihen mitä oli).

Valokuvat eivät valitettavasti anna oikeutta helmien kauneudelle (jälleen kerran). Vaijerissa siemenhelmiä (6/0), muutama hopeanvärinen metallihelmi, 4 mm sinistä aventuriinia ja 5-6 mm pyöreähköjä harmaa peacock -sävyisiä makeanvedenhelmiä (aivan upeita muuten!). Lukot ja riipus hopeoituja, säätöketju on sterlinghopeaa, kun se oli ainoa varastossani.

HAASTE TEILLE HYVÄT LUKIJAT! Olen tässä esittänyt kaksi tapaa miten korun voi kaulalleen laittaa. Teidän tehtävänä on miettiä kuinka monella eri tapaa korun voi kaulalle laittaa. Kokonaismitta on 137 cm, toisessa päässä on 18 cm irroitettava pätkä (saa siis yksinään riippuvaksi osaksi, eikä välttämättä ole tarkoitus irroittaa). Riipus on irroitettava ja sen voi ripustaa moneen eri kohtaan korussa. Lukuja voi ilmoitella kommentteihin, tai sähköpostiin.

1 kommentti

Julia kirjoitti...

Upea koru! Ja niin kekseliäskin! Varmasti pärjäät hyvin kilpailussa. :)