Korusetti

No niin, nyt on taas ihailtu Linnan juhlien pukuja - ja tänä vuonna myös koruja! Panin merkille, että monella kaulalla ei ollut mitään, mikä näyttävän puvun kanssa ei tietysti ole välttämätöntäkään. Mutta oli siellä sitten monenlaista korua - hyvin yksinkertaisesta ja pienestä isoon ja näyttävään. Meinasi kyllä tulla kiire tiirailla sekä pukua että koruja ;-)

Tämä korusetti näyttääkin nyt sitten juhlakorujen jälkeen ehkä hieman tylsältä; vielä kun kuva on niin surkea :-( saa nähdä missä vaiheessa innostun kuvien parantamiseen. Kaulakorussa 10 mm (ja takana hiukan 8 mm) Poppy onyx helmiä, välissä kirkkaita harmaita 6/0 siemenhelmiä ja hopealukko. Pituus 45 cm. Rannekorussa 8 mm helmet samoilla siemenhelmillä ja hopeinen Balin salpalukko, pituus hiukan vajaa 20 cm. Molemmat myynnissä.

Ja tästä työpöydällä nopeasti napatusta kuvasta näkyy paremmin Poppy onyx -helmien kauneus. Punaiset siemenhelmet ovat kuvassa sen takia, että olen jo aikaisemmin tehnyt melkein samanlaisen setin punaisilla välihelmillä, mutta korusetti lähti vierailulle ennen kuin ehdin edes ottaa siitä kuvaa. Myöhemmin sitten tulossa myös kuvaan.

Ei kommentteja