Neulomisvimma

on iskenyt tähän bloggaajaan - ja on kyllä neuleblogien syytä, siis ansiota ;-) En ole ikinä neulonut näin paljon. Olen tässä miettinyt, että tuli blogi nimettyä ihan väärin... Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen lähinnä virkannut (-> Koukku) ja blogi tuli perustettua, kun rupesin noita koruja tekemään (-> Helmi). Korujahan täällä on ollut, mutta en ole tainnut yhtään virkkausta tehdä blogin perustamisen jälkeen - jäi tuo Virkkausringin joulutempauskin tekemättä. Syy siihen miksi näitä neuleita tulee tällä hetkellä enemmän kuin koruja, on ajanpuute. Neule on helpompi ottaa esille ja tehdä vähän kuin kaivaa helmet esille. (Tai sitten helmet lojuu työpöydällä pitkään pyörimässä tiellä - 31.12. aloitin kaulakorua, ja se on vieläkin kesken...) Ajatukset on aika 110 % nyt harjoittelussa, eikä aivokapasiteettia paljon jää - siksi syntyy nyt "aivottomia", helppoja käsitöitä ;-)

Jaa, mutta löpinät sikseen. Fifi-huivin sain vihdoinkin myös pingotettua ja kuvattua. Kuvassa myös lunta - yes! Ja aurinkoakin oli, mutta se melkein ehti painua mailleen ennen kuin sain kuvattua.

Lanka: Novita Rose Mohair
Puikot: 6.0 pyöröt 80 cm
Kulutus: 115 g
Kokoa en jaksanut mittoa, mutta iso siitä tuli (leveys ohjeen mukainen 22 mallikertaa).

Ja toiset pikasniikkerit, koko miehen 45. Sama lanka ja puikot, vaan eri väri.

Ei saa katsoa liian tarkkaan - ei tullut ihan tasaista jälkeä :-) Pyöröllä tulee tasaisempaa kuin sukkapuikoilla. Tein nämä tossut nimittäin niin, että neuloin molemmista alut, jonka jälkeen laitoin pyöröpuikolle -> ei tarvinnut laskea kierroksia. Suuaukon kohdalta lähtien sitten sukkapuikoilla vuorotellen neulottuna, niin ei taaskaan tarvinnut laskea kierroksia.

Ei kommentteja