Pipo ja muuta pientä

Myös itselle valmistui Typyn ohjeella Jaques Cousteau -pipo. Muutoksia edelliseen on tietysti se, että koko naiselle, lisäksi tein tämän tosiaan 4 puikoilla ja myös lyhensin suoraa osaa (16,5 cm 20 sijasta). Väri ei ole puhdas harmaa vaan hiukan ruskeaan vivahtava. Lankaa meni 70 g.


Kuvaus oli taas haasteellista puuhaa - en omista mitään pyöreää sopivankokoista, joten lopputulos näyttää hiukan muhkuraiselle... Tässä pipossa loppu onnistui jo paremmin, vaikka vieläkin sukkapuikoilla tuli tiukempaa - istuu päähän kuitenkin hyvin.

Samasta langasta aloitin tekemään lapasia pipolle pariksi. Malli on vielä vähän hakusessa, voi olla, että tulee ihan peruslapaset.

Ennen kuin aloitin tekemään lapasia jatkoin yhtä vanhaa villapaidantekelettä, josta ei enää paljoa puutu - huonolla menestyksellä - päättelin kauluksen liian tiukalle, vaikka kuinka yritin tehdä löysää, mutta en ajatellut, että NIIN löysälle olisi pitänyt tehdä. Argh - mohairpäättelyä on kiva purkaa...

***

Blogiotsikko koki pikkupäivityksen.

***

Heti edellisen bloggauksen jälkeen rupesin sitten kuitenkin lukemaan uutta kirjaa - vikatikki - ei meinaa millään malttaa lopettaa taas. Suomeksi on niin paljon helpompaa lukea ;-) Luen siis Jennifer Weinerin Pieniä maanjäristyksiä. ... Sukulaiset ja tuttavat - ei sitten vedetä mitään johtopäätöksiä tästä ;-)

2 kommenttia

TinXte kirjoitti...

vai ei saa vetää johtopäätöksiä... Heh! Voin luvata, että vauvakuume tulee viimeistään, kun sitä kirjaa lukee... =)

minä itse kirjoitti...

ööö, tuota - mikään salaisuushan ei ole ollut, että vauvakuume iskee aina silloin tällöin - itseasiassa tällä hetkellä ei edes ole, kun on täysin työllistetty valmistumisen kanssa :-)