Täysi fiasko

Tällaisia muotopuolia syntyy kun olisi pakko tehdä jotakin, ja yrittää illalla ehkä hiukan väsyneenäkin väkertää jotain valmiiksi.


Pakko ei siis sovi tälle korun tekijälle ollenkaan - ainakaan vielä. Ei tuo taito ole vielä niin rautainen, että kaikki onnistuisi... Tämä oikeastaan vahvistaa tällä hetkellä sitä ajatusta, että tilauksesta en mitään tee - se aiheuttaa liikaa stressiä; ja tämän harrastuksen pitää olla kivaa! Parhaimmat korut syntyy silloin kun into on kova, ja saan vapaasti tehdä sellaisen korun kun päässä on ajatus - toivottavasti niistä muutkin tykkäävät ;-)

3 kommenttia

Raija kirjoitti...

Totta muuten tämä, tilaustyöt tappaa luovuuden. Mulla on nyt jokin vaihe menossa korut ei vois vähempää kiinnostaa. Ompelukone sitten surisee senkin edestä.

KoukkuHelmi kirjoitti...

Sinä se Raija jaksat uskollisesti kommentoida blogiani - kiitos ;-)

Ja laitahan niitä ompeluksia esille - minusta on ainakin kiva nähdä laidasta laitaan tekemisiä, eikä vaan koruja. Johtuu kait siitä että itse teen niin :-)

Raija kirjoitti...

No joo tällähetkellä ompelukset rajoittuu kylläkin kestositeisiin :D. http://linnunkiikku.blogspot.com/ tuolla näkyy aikaansaannoksia