Pitkä prosessi

oli näiden korujen syntyminen. Alkuperäisestä ideasta matkan varrella vaihtuivat helmet, kun eivät värit sattuneet ja ovaaleja oli tarkoitus linkittää hopealankaan, mutta reiät olivat niin epämääräiset, että lanka ei mennyt läpi kuin muutamasta, seurauksena tietysti se, että taas piti ajatusta muuttaa... Alkuperäisenä ideana oli myös, että korut voi yhdistää pitkäksi kaulakoruksi, niin voi kyllä tehdä, mutta ei näyttänyt kovin hyvälle - liian epäsuhta koko. Jotain sentään jäi ideasta jäljelle, eli molemmat voi laittaa yhtä aikaa kaulaan:

tai pienempihelmisen kaksinkertaisena ranteeseen:

Fancy jaspis ovaaleja, 6/0 kirkkaita sateenkaari siemenhelmiä, 4 mm Intian akaatteja ja valkoista jadea teräsvaijerissa Balin hopeisella salpalukolla. Pituus 42 cm.
Pienempihelmisessä muuten samat materiaalit, mutta ei Fancy jaspista. Pituus 38 cm.
Pituudet ei muutettavissa.

Picasaan laitan muutaman kuvan lisää.

****

Äidin kaulakorulle aloitin vihdoin rannekorua pariksi, mutta ei vielä valmistunut. Kumma tällaisilla projekteilla on jotenkin jumettua paikalleen...

****

Toissakertaisen postauksen lapaset ovat edistyneet kovin hitaasti. Ranteet ovat valmiit, mutta jäi siihen kun ei ole ollut aikaa laittaa ajatusta lisäysten tekemiseen.

Ei kommentteja