Jotain valmista

tai ainakin melkein. Tähän pitäisi kehittää joku kiva riipus, on vielä vähän hakusessa. Tämä on nyt sitten kuitenkin ensimmäinen virkkaamalla loppuun asti tehty kaulakoru. 11/0 siemenhelmiä ja tosi hennon vaaleanpunaisia, kuultavia delicoita, muut osat hopeaa. Pituus 42,5-46,5cm. Mutta kyllä siihen muutama tunti vierähtää, että tuon tekee. Lankaan pujottelin 190cm helmiä... ja meinas olla liian vähän.

Tässä vielä lähikuvaa.

Villihelmen Vera-Aleksan kanssa mietittiin, että mitenkähän nuo delicat istuu tuohon, mutta kyllä ne minun mielestä meni siihen ihan kivasti - ei aiheuttanut, että lanka olisi enemmän näkyvillä.

Niin, ja

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!

5 kommenttia

Raija kirjoitti...

No jopas on kaunis! Siis että virkkaamalla ja vielä noin tasaista jälkeä, wow olet mestari!

Hauskaa Vappua sinullekin!

Satu-Marja kirjoitti...

UPEA!!

Ja vapputoivotuksia sinullekin!

KoukkuHelmi kirjoitti...

Kiitos Raija ja Satu-Marja. Jotain vielä kauniimpaa ja upeampaa voitte te muut täällä kurkkijat käydä katsomassa Satu-Marjan sivuilla ;-) Tosin kyse on ihan eri tekniikasta... NIIN haluttais kyllä kokeilla sitä :-) mutta ehkä täytyy opetella lisää näitä muita ensin.

Marinella kirjoitti...

Kyselin niistä helmistä, kun olen ajatellut että neuloisin ohuen pitsihuivin... sellaiseen lankaan ei oikein satoja helmiä voi pujottaa etukäteen, ja koukku olisi paljon inhimillisempi tapa kuin neula ja lankalenkki :)

violetrose kirjoitti...

Heips!!
Mun pitäisi tuolla tekniikalla virkata myös kaula tms. koru. Mitenkä ne helmet virkataan sinne mukaan nätisti? Alkua on jo jonkun verran, mutta kun ei ole mun aloittamaani ja tekijältä on mahdoton enää kysyä mitään.. Pystytkö laittaa mulle vaikka s-postilla ohjeen tms. tässä vastaamaan tai jotain. Olisin todella kitollinen. Tosi nätti tuo koru =)