Lisää aloituksia

Tällaista täällä väännettiin eilen.

Ja tässä kuvassa oikeammat värit.

*****

Muutakin on tullut sitten viime postauksen väännettyä. "Vihreetä pötköä" on tehty niin paljon, että se on melkein valmis. Täytyy vaan Villihelmestä tänään lähteä hakemaan muutama helmi siihen - lopullinen ajatus kun taas muotoutui vasta jälkikäteen, eikä tullut ostettua tarpeeksi helmiä.

Virkkausringin tempauskin etenee hyvää vauhtia, kukkaset on tosi nopeita ja helppoja tehdä. Voi sitten siihen kasausvaiheeseen ja ruutuvirkkaukseen homma hidastua...

Ai niin - ja Zeelver-kimpan kautta tuli ihania hopeahelmiä :-) En vielä ehtinyt kuin ihailla niitä.

3 kommenttia

Essi kirjoitti...

Mukavaa saada uusia lukijoita :) Se ehdottamasi kategorisointi olisi kyllä hyvä juttu. Täytyykin tässä tehdä sellainen kunhan ehdin. Kovin paljon en muita helmitöitä ole tehnyt kuin noita neulottuja laukkuja. Välillä tulee kyllä korujakin tehtyä ja helmikirjontaa olen myös jonkin verran harrastanut. Nuo sinun virkkaamalla tekemäsi korut näyttää kivoilta. Niitä olisi kyllä hauska oppia tekemään.

TinXte kirjoitti...

Enpäs jaksanut innostua oikein mistään langoista tällä kertaa... Kiitos kuitenkin tarjouksesta, muttei tällä kertaa. Palataan astialle!

Petra kirjoitti...

Kiitos kommenteistasi! Oho, eipä mulla kyllä riittäis kärsivällisyys vääntää tuollaista, vaikka virkkuukoukku pysyykin kädessä. Kaunis väriyhdistelmä! :)