Black and White

Mustaa ja valkoista vähän eri muodoissa. Ensin jälleen virkattuja, joissa molemmissa on hiukan erilaista kuin aikaisemmissa. Tässä ekassa on 2+2+2, mutta kierroksella on kuitenkin vain 5 helmeä. Kierre kiertää toiseen suuntaan tällöin. Helmet edelleen 11/0 ja DMC-lanka 30 ja hopeaosat.
*-*-*
More beadcrocheted. In the first bracelet colour pattern is 2+2+2, but there's is still only 5 beads each round.
Ja sitten tasaraitaa. Valkoisissa helmissä on sateenkaarikäsittely.
*-*-*
Stripes in black and white.

Ja välillä hopealinkein tehtyä myös. Kuva on taas surkea - aivan liian sininen, vertaa yläkuviin, on sama pohja. Black veined jasper ovaaleja simppelisti hopean kera. Tuli nätti - vaikken niin mustasta välitäkään ja olen aikaisemmin pitänyt näitä kiviä rumina... Mutta kun tilattiin musta/valkoista, niin tuli sitten tilattua myös näitä, ja ovat luonnossa kauniimpia kuin olen olettanut.
*-*-*
A simple bracelet of black veined jasper. Personally I don't like much black and found these stones somewhat ugly... But someone asked me to do black/white bracelet - so I ordered these and don't find them anymore ugly, actually quite nice ;-) So you change your mind...


*****
Molemmat virkatut menevät Järvenpään käsintekijöiden myymälään. (Ja viimeinen rannekoru on jo varattu - tosin materiaalia on vielä jäljellä, ainakin toistaiseksi.)

1 kommentti

Katiija kirjoitti...

hei! löydät linkin suomenkieliseen ohjeeseen eilisen päivän postauksesta!! jos osaat sukkaa tehdä niin osaat kittyäki tehdä.