Kankaita - Fabrics

No niin - ensimmäistä kertaa blogin olemassaolon aikana menin kangaskauppaan. Lähdin hakemaan violettia hamekangasta - ja ihme kyllä tällä kertaa löytyi ensimmäisestä kaupasta. Tosin suosikkikauppoihini kuuluvasta Tuusulan Eurokankaasta kyllä on yleensä löytynyt aina jotain.

Eli vasen on se etsitty kangas - ja kappas, mitä muuta mukaan tarttui... Kuvakulma on vähän hassu, mutta siinä oli tuon violetin kankaan väri edes jotenkin oikea.

Violetti on ryppytaftia ja olen siitä tosiaan ajatellut tekeväni hameen - ihan tässä lähiaikoina, katsotaan miten käy.
Ruskea on ihan vaan puuvillaa ja tulee paita viereiselle hamekankaalle pariksi. Tosin tässä kyllä huomaan, että on paljon ruskeampi kuin kaupassa näytti, kun hiukan harmaa kävisi paremmin... Hamekangas on ilmeisesti polyesteriä (eivät ihan kaupassakaan osanneet sanoa - "muut muotikankaat" oli kuvauksena). Olisin halunnut viskoosia, mutta sitä ei näköjään edelleenkään saa hame tai paitakankaina :-( mälsää - en tykkää yhtään näistä muodissa olevista ohuista, läpinäkyvistä kankaista.
Ja viimeisenä on puuvillaa paidaksi. Täytyy sanoa, että aika outo värimaailma tuossa kankaassa minulle, mutta kun siihen niin ihastuin, niin ei voinut mitään ;-)

Nyt saitte jonkinlaisen aavistuksen tästä kangashamsterista ;-) Tai tulette saamaan - kun ei noista ala valmista näkyä... Mutta hame tosiaan täytyy tehdä - kunhan löytyisi vielä se kaavakin, ajatus kyllä on, mutta kun en ihan ilman kaavaa osaa tehdä.

*-*-*

I searched for fabric for a skirt - the violet one. But those others wanted to come along ;-) From the left: taft for a skirt, cotton for a shirt, polyester (?) for a long skirt and cotton for a shirt. The violet skirt I'll need, the others I don't know when I have time to do them.

2 kommenttia

mags kirjoitti...

Edelliset mustavalkoiset oli kivat,
samoin nämä kankaat; nyt sitten odottelee, millaiset vaatteista tulee ;-D

-Tuohon ufojuttuun vois kansa aivan ulkojäsenenä osallistua, on aika monta keskeneräistä käsityötä... neuleita lähinnä!

Satu H kirjoitti...

unelmakerhosta sen virkkauskirjan olin tilannut, siis siihen liittymispakettiin, mutta se tuli vasta nyt.