Lisää - More

näitä virkattujahan tästä pajasta tällä hetkellä tulee. Näissä kohta enää mitään näytettävää ole...

Tämä on ollut jo omassa kaulassa monta kertaa - alun perin meinasin myös tuota simpukankuorisydäntä laittaa riipukseksi, mutta enpä vielä ole tehnyt.

More of these crocheted ones... Soon there will be no new to show...

The above is for myself and I already have used it, without the heart which was meant to be a pendant for this necklace. Maybe I'll never finish that.

*-*-*

Seuraava kaulakoru onkin ollut sitten pitkään työn alla. Oikeastaan oli ensimmäisiä kaulakoruja, joita tein, mutta se jäi roikkumaan. Lamppuhelmien lisääminen oli ehkä kiva idea, mutta toteutus takkusi. Niitä oli kamalan vaikea saada liitettyä nätisti. Lisäksi päättelyssä onnistuin hajottamaan yhden Swarovskin kun lanka ei mennytkään viisinkertaisena läpi... Ja noi lamppuhelmet olisivat pitäneet olla tuplakaukana toisistaan... PÖH. Vieressä rannekorutekele, josta puuttuu päättely ja lukko.

Lähikuva.
I had some trouble finishing the green one. Those lambbeads didn't like to sit nicely. I also managed to break one Swarovski on finishing the necklace. And once I put this necklace on, I noticed the lambbeads should have been further apart.... BLÄÄH.

*****

Sitä on taas tullut surffailtua ympäri ämpäri - löysin itseni yllättäen myös Blogged.comista. Kera mitä huvittavimpien avainsanojen ;-) Kirjauduin palveluun ja korjasin hiukan asiaa. Harmittavasti vaan näköjään luokitusta ei saa täysin oikeaksi kun kirjoitan suomeksi... No, katsotaan mitä siellä tapahtuu. Matkan varrella löysin paljon muitakin suomalaisia blogeja - en kuitenkaan tavannut kuin yhden joka oli kirjautunut palveluun.

*-*-*

I've been surfing (the Internet) and found myself from Blogged.com also. Unfortunately I'm not categorised very brightly (seems that it's because I'm writing in finnish mostly), but I got tags properly.

*****

Neuletoppi edistynyt noin puoleen väliin ekaa kappaletta. Ja koruja on virkattu myös muttei valmiina.

2 kommenttia

mags kirjoitti...

Kyllä näissä jaksaa silmäänsä lepuuttaa aina uudelleen! Ihastuttava tuo ylempi, sydänriipus sopisi varmaan hyvin, mutta hieno ilmankin ;-D

KoukkuHelmi kirjoitti...

Katsotaanpas Mags oletko vielä kuukauden päästä samaa mieltä ;-) No, ei vaineskaan - toivottavasti kuukauden sisällä on muutakin näytillä kuin näitä...