Rannekoruja

enimmäkseen tällä kertaa ja virkattuja sellaisia. Tässä kuitenkin ensin muut. Turkoosia akaattia ja makeanvedenhelmiä seuraksi kaulakorulle - olen ajatellut tehdä korvikset, mutta en vaan ole vielä saanut ryhdyttyä toimeen. Rannekorun pituus 19,5 cm.

A bracelet for this necklace. Earrings coming one day. Larimar-coloured agate and freshwater pearls.
*-*-*
WigJig-kokeilut jatkuu - tuloksena rannekoru 6 mm Swarovskibiconeilla höystettynä ja hopeaosilla. Ihan perusmalli, mutta mielestäni kiva kesäkoru. Itselle haluan kyllä sinisen, joten tämä etsii uutta kotia. Pituus 18 cm.

Playing with WigJig. Made a simple bracelet. Nice for the summer, although I want one with blue Swarovski.
*-*-*
Ja sitten taas näitä virkattuja. *-*-* Bead crocheted again.

Vaaleanpunaisia matta ja täysin kirkkaita 11/0 siemenhelmiä vaaleanpunaiseen lankaan virkattuna, hopeaosilla. Pituus 19 cm. *-*-* Pink matt and clear transparent 11/0 seed beads with pink thread.

Turkooseja opaakkeja rainbow-pinnoitettuja (en tiedä mitä nimitystä tästä suomeksi käytetään - kuultaa kuitenkin sateenkaaren väreissä) ja kirkkaita 11/0 siemenhelmiä vaaleansiniseen lankaan virkattuna. Pituus 18,2 cm. *-*-* Opaque rainbow turquoise and clear transparent seed beads.


Vihreitä läpikuultavia ja metallinhohtoisia opaakkeja siemenhelmiä, hopeaosilla. Pituus 40-45 cm. *-*-* Transparent green and metallic (?) opaque green seed beads, silver clasp.

*****

Anna Gavaldan Kimpassa oli niin hyvä kirja ettei se tänne asti ehtinyt ollenkaan lukulistalle :-) *-*-* I red Anna Gavalda's Ensemble, c'est tout (in finnish).

Ian McEwanin Sovitus on jo menossa. Englannin kielinen on kesken - ei vaan nyt tuule sille, että haluttaisi lukea englanniksi. *-*-* Started to read Ian McEwan's Atonement (in finnish).

*****

Ja tämä oli muuten sitten 100. postaus :-D *-*-* My 100. posting today :-D

3 kommenttia

mags kirjoitti...

Onnittelut sadannesta postauksesta ;-D

Todella ihastuttavia nuo beadcrochted rannekorut!!

inkku kirjoitti...

Onnea satasesta! :)

Aivan ihania rannekorua, erityisesti minua ihastutti WigJig -kokeilu. :)

KoukkuHelmi kirjoitti...

Kiitos molemmille :-)