UFOT esiin - My UFO's

Kylläpä noita onkin kertynyt. Tässä ei ole edes kaikki - muistaakseni olen aloittanut virkkaamalla kesäpaidan, mutta se on hautautunut johonkin liian syvälle, enkä viitsinyt etsiä. Äidillä on myös yksi yhteinen projekti - todella kaunis villatakki, mutta homma kaatui minun olemattomaan kirjoneulontataitoon... sillekin täytyisi joskus tehdä jotain.

Here's my UFO's - or not all of them because I think I have started crocheting a summer top, but that is somewhere too hidden and I didn't find it. My mom has one project also.

Neuleita aikajärjestyksessä, vasemmalla vanhin. Kesäneule aloitettu 2002. Tykkään edelleen mallista, joten tälle vois vaikka jotain tehdäkin. Valmiina on etukappale ja takakappale pitkällä, hihat puuttuu. Taisi aikoinaan kaatua siihen, että en osannut lukea ohjetta oikein ja kaula-aukon kavennukset meni pieleen.
Keskellä on 2005 (?) aloitettu paita, jota teinkin tässä viime syksynä. Päättelin kauluksen liian tiukalle, vaikka kuinka tein löysää, mutta kun sen on tarkoitus kääntyä alas hartioille, niin oli sitten liian tiukkaa. Sitten puuttuu enää inhoamani yhteen ompeleminen.
Oikealla viime keväinen kesätoppi, joka on ainoastaan ompelematta sivusaumat kasaan. Täytyisi ottaa työn alle.
*-*-*
(Picture above) On the left the oldest UFO. Started 2002, sleeves missing and a bit from back. I still like this one, so there's hope that it'll be finished some day.
On the middle: started 2005 (?), continued last autumn. Having problems ending the collar, and then have to put it together.
On the right needs only finishing the sides - have to do that soon.

Tässä sitten uudempia. Vasemmalla poncho-viritelmä. En tiedä mitä sille käy - paita jonka kanssa sitä ajattelin, on tällä hetkellä liian pieni... Keskellä lapasia - harmaat liian kapeat, ja ne menee purkuun kunhan vaaleanpunaiset etenee (halusin säilyttää mallina). Vaaleanpunaiset on jumissa virheen takia - piti palmikon molemmin puolin tehdä nurjaa... Oikealla Kanerva-huivin aloitelma - mikäköhän into oli aloittaa talvihuivia kesän korvalla???
*-*-*
Above are quite new ones - this winter have started. Probably not doing those during the summer.

Sitten muutama virkkausUFO. Vasen yläkulma on oikeastaan kyllä vitsi... Joskus yli kymmenen vuotta sitten tein noita mummon innoittamana. Jossain vaiheessa niistä piti tulla nyt edes jotain - tyynynpäällinen. Mutta en varmaan ole tosiaan kymmeneen vuoteen koskenutkaan...
Punainen on joululiinan tekele, josta lanka loppuu kesken - ohjekin on jo jossain teillä tietymättömillä.
Keskellä on kesäkassin valmiit sivut - ohje on hukassa, meinasin sitä viime kesänä tehdä, mutta kaatui siihen kun en löytänyt ohjetta. Täytyisi pistää aivonystyrät töihin ja tehdä tämä loppuun, ei olisi niin kovin vaikea juttu.
Oikealla liina, josta myös ohje kateissa, aloitettu kait pari vuotta sitten. Tuohon on tarkoitus tulla vielä reunus, sen muistan, mutta en yhtään, että minkälainen.
*-*-*
Some crocheting. Upper left corner is almost a joke - haven't done that in ten years... Red one is little cloth - not enough yarn. And other two, patterns are missing - a bag and a cloth.

Ja mikähän olisi sitten UFOjen tuhoamissuunnitelma. No meneillään oleva DROPSin toppi (ei kuvissa) on puikoilla ja se tehdään ensimmäiseksi loppuun, koska haluan sen päälle. Kesäkuussa on niin paljon muuta ohjelmaa, että voi olla etten muiden kimppuun ehdi. Mutta jos itse jatkaisin fufoilua ja tekisin punaisen topin, valkoisen neuleen ja virkatun kassin loppuun tänä kesänä. Ja syksymmällä tuon kirjavan paidan. Ja muistuikin mieleen, että yksi virkkaus jo unohtui - virkkausringin toukokuun tempauksessa aloitettu uhkaa jo ufoutua, sen voisi kesällä tehdä. Pidemmälle on ihan turha suunnitella.
*-*-*
And what is my plan? Have to finish the DROPS's top first, that'll take a while. And perhaps in June I don't have enough time to do other things. But if I continue my finishing UFO's during the summer and finish the pink and white ones and the crochet bag.

1 kommentti

Helmis kirjoitti...

Hei! Eikös vaan ole ihan mielenkiintoista kaivella ufoja esiin?

Jos tuntuu, että intoa riittää, niin ufoiluahan voi mainiosti jatkaa vaikka pienemmällä porukalla. Katsotaan sitä sitten kesäkuun loppupuolella.
Onnea ufojen tuhoiluun!