Valmis - Done

Joo, tuli valmiiksi, mutta mutta... en ole ihan tyytyväinen. Tästä tuli liian kirjava, ja minulle hiukan liian pitkä ja riipuksen kiinnittämiseen tarviaa kehittää parempi juttu. Että mietittävää riittää...

Tässä käytetty FMG:ltä ostettuja Dyna-Mites 11/0 siemenhelmiä - ovat muuten ihanan tasakokoisia!! Yhdellä kierroksella on aina 5 helmeä, jolloin halkaisijaksi tulee noin 6 mm. Lankana DMC:n Babylo 30, joka on hiukan ohuempaa kuin aikaisemmin käyttämäni Coatsin lanka ja myös pehmeämpää. Langan pehmeys tekee siitä vaikeammin virkattavaa, mutta lopputuloksena on joustavampi ketju ja tämä myös muuten venyy. Yksi kysymysmerkki on kuinka nopeasti lanka kuluu puhki, kun se on niin pehmeää. En kyllä usko että ihan äkkiä, kuluvin kohta lienee päätöksen kiinnitys.

*-*-*

It's done. Not completely satisfied with it, too colourful and a bit too long. Here I used 11/0 seed beads (Dyna-Mites from FMG), they are so incredibly uniform - just love those. Thread is DMC Babylo 30 which is quite soft and makes necklace more flexible than with Coats Aida (used earlier).


Tässä vielä lähikuva minun tämänhetkisestä päätösratkaisusta. Lukko hopeaa.
*-*-*
My ending solution for the moment.


Ja lähikuvaa vielä tuosta ihanasta kivestä...
*-*-*
And a close picture of the beautiful stone.

Seuraava kaulakoru on jo koukulla tulossa...
*-*-*
Next necklace is already coming...

***

Muoks. Hups, piti käydä korjaamassa yksi kirjoitusvirhe...
Edit. Little spelling error... corrected. (Still, native speaker can perhaps find many mistakes ;-) )

Ei kommentteja