Itselle - For myself

No niin, nyt tämänkin voi jo julkaista - tosin Ravelrylaiset sen jo ovat nähneetkin. (PS. Helmeilijät, jotka ovat Ravelryssa, pistäkääpä vinkkiä nimestänne niin liitän mukaan omiin ystäviin - ja koskee kyllä muitakin seuraajiani, joita en vielä ole sieltä bongannut :-) )

Tämä koru osallistui Idän Helmen Juhlan aika -kilpailuun. No eipä taaskaan tullut menestystä...
Koru on tehty itselle omiin valmistujaisjuhliin (kertoileepi tässä päivän vanha farmaseutti ;-) ). Koru muodostui Satuhelmestä saatujen muhkeiden kiitoshelmien ympärille (tuhannesti vaan kiitos Lauralle!). Vierelleen se sai virkattua ja aivan ihanan Zeelveristä hankitun hopeisen lukon.

Korua voi pitää kaulassa missä asennossa tahansa, itse pidän siitä eniten kuten tässä ekassa kuvassa.

Necklace made for myself for graduation "party". The clasp (purchased from Zeelver) is so beautiful, that it's place is somewhere in front. Like to wear it like in the first picture.

*****

Kyllä se tuo työ vaan vie aikaa... ja tällä hetkellä myös Ravelry. Blogeja en ole juurikaan ehtinyt lukea tämän viikon aikana, saati sitten päivittää omaani.

Meille kotiutui myös uusi kamera - nyt ei pitäisi olla kuvien laatu kiinni muusta kuin kuvaajasta... heh, se voikin olla se suurin syy ;-) Mies sillä eilen napsi kuvia, itse en vielä ole yrittänyt, vaikuttaa monimutkaiselta...

Ei kommentteja