Lankaa, yms. - Yarn

Lankahamsteri iskee kun pääsee Novitan Korian tehtaanmyymälään...

Kotiväestä vähän suunnittelin kesähuivia - mallista ei tietoa. Bambusta olisi kesätoppi, ei tietoa mallista. Virkkauslanka colori on alelaatikosta. Ja sininen virkkauslanka kyllä tuhoutuu johonkin projektiin tässä taloudessa.
*-*-*

I was at Novita's store yesterday. Hamster got in to me... Kotiväki is probably for a scarf and Bambu for a top/tank. No patterns yet. (And the rest of the posting will only be finnish this time.)

*****

Nyt tulee ylimääräistä löpinää... tähän voi lopettaa ihan hyvin ;-)

Viikko meni tosi nopeasti työrytmiin opetellessa. Ja illat meni Ravelryssä... siellä on aivan liikaa katseltavaa. Jotain olen sentään tehnyt - Dropsin toppi etenee ihan mukavasti, nyt ollaan jo toisenkin kappaleen kainaloissa.

Viikon kulumista nopeutti vielä se, että Tinxte oli yömajoituksessa loppuviikon. Ja lauantaina olin Järvenpään käsintekijöiden kesäretkellä Verlassa. Käytiin myös siis Korialla Novitan tehtaanmyymälässä ja pikavisiitillä Mustilan Arboretumissa. Verla oli hieno paikka, kannattaa käydä museokierroksella mikäli Jaalan suunnalla liikkuu.

Nyt pitäisi sitten ruveta - tai siis pääsee korujen kimppuun, rannekoruja olisi tilauksessa. Lisäksi ajattelin tänään leikata hamekankaan, että ehtisin sitten vaikka viikolla sitä ompelemaankin.

Ei kommentteja