Ravelry

Ei apua!!! Ei minun tänne pitänyt kirjautua... ;-) No syy siihen miksi minut sieltä löytää oli, että blogeissa alkoi näkyä/kuulua kaikkea kivaa, mutta se kiva näkyy vasta Ravelryssa - ei siis ollut muuta vaihtoehtoa kuin kirjautua. Minut löytää tutulla KoukkuHelmi -nimellä.

Oma kansioni siellä voi kyllä pysyä kovin tyhjänä tässä tovin. Ja myös tämä blogi hiljenee nyt jonkin verran. Huomenna on paluu arkeen, eli työt alkaa; ei ehdi ehkä ihan niin paljon tehdä kaikkea ja notkua blogeissa... Ja kun on vielä tuossa pari projektia, jotka pitää ihan oikeasti valmistuakin, niin täytyy keskittyä tekemiseen. :-)

*-*-*

Joined the Ravelry, didn't plan to join there, but nowadays there's so much fun that you can see only there. You can find me on name KoukkuHelmi. My notebook there is going to be somewhat empty for a while, because I'm going to work on Monday and don't have so much time for the moment.

*****

Ja jottei tulisi kuvaton postaus, niin tässä teille näyttämättä jääneet korvikset. Tähän on tulossa koko setti eli myös kaulakoru ja rannekoru. Nämä on tehty 9/0 helmistä ja muut osat hopeaa.
*-*-*
Green earrings. Making the whole set - bracelet and necklace also. These are made of 9/0 seed beads.

Ei kommentteja