Toinen virkattu liina - An other crocheted doily

Tämä liina valmistui jo viikko sitten, mutta ei vaan ole löytynyt aikaa mainita asiasta... Malli on samaisesta Lea Virkkausideoita 2/2008 -lehdestä kuin edellinenkin valmistunut liina. Tälle vaan kävi vielä huonommin kuin edelliselle - kuprulle jäi niin kuin näkyy, hyviä ideoita mitä voisi tehdä? Mallista tykkään muuten, mutta käsialani ja/tai lankavalintani nyt ei vaan soveltunut tälle mallille.
Malli: Lea Virkkausideoita 2/2008 malli 54 - Pattern
Lanka: Tekstiiliteollisuus Heidi nro 6 - Yarn
Koukku: 1,50 - Hook
Valmiin liinan halkaisija: 39 cm - Finished diameter
Lankaa kului: 49 g - Yarn used

Seuraava liina edelleen samasta lehdestä on jo aloitettu, saa nähdä tuleeko siitä tasainen vai ei.

*-*-*

Finished the above crocheted doily already a week ago, but didn't have the time to blog. I liked the pattern but unfortunately it didn't come flat.
I have already started a third doily of the same magazin and waiting a little anxious if it's turning out to be flat or not.

***
Muutama kännykkäkoru valmistui myös, näissä ei mitään uutta ja ihmeellistä. - Made these little jewellery for mobilephone, nothing new or amazing.


2 kommenttia

Raija kirjoitti...

Heips pitkästä aikaa, kauniin liinan olet virkannut. Toki saat laittaa blogimerkinnän linkkinä :)
Sinulta kävin vakoilemassa minkä vahvuista lankaa olet käyttänyt virkkaukseen helmivirkkauksessa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei
No nyt olen täällä. Kävin tuolle edellä olevalle Raijallekin kirjoittamassa kiitokset.
Minä en ole koskaan virkannut noita pitsiliinoja, vaikka tiedän osaavani hyvin virkata (no mitä nyt noi helmet. Aikoinaan keskikoulussa piti virkata lakanan pitsi ja äiti teki sen valmiiksi, siitä vastenmielisyys. Nyt olen kumminkin lähdössä Setomaalle, opettelemaan heidän perinnevirkkausta. Kaikesta sitä itsensä löytääkin.