Hitaasti etenee - Slow progress

nyt käsityöt ja blogin päivitys. Pitkittynyt (virus)flunssa on vienyt voimia; ja kun töissäkin on kiire, niin sitä on illalla aika poikki...

Seuraava virkattu liina valmistui jo aikaa sitten. Ei vaan saanut kuvattua ja kirjoitettua. Kolmas liina samaisesta Lea virkkausideoita 2/2008 lehdestä, tällä kertaa malli 9. Tästäkään ei tullut ihan tasainen.

Lanka/Yarn: Tekstiiliteollisuus, Heidi n:o 6 (ei saatavilla enää)
Koukku/Hook: 1,5 mm
Paino/Weight: 31 g
Mitat/Measures: 38 x 29 cm (ohje/pattern: 48 x 38 cm)

Ja onpas ohjeen mukaan aika paljon isompi kuin mitä minä sain... Lehdessä on vielä monta kivaa mallia, mutta taitaa riittää virkatut liinat tältä erää. Ja vähän arveluttaa tuo käsialani sopivuus tämän lehden ohjeisiin tai pitäisi olla juuri ohjeen mukainen lanka.

Äiti löysi ikivanhan UFOn - aloitin näitä lapasia äidille joskus yläasteaikoina, 90-luvun alkupuolella... Purin resoriin asti, koska käsiala ei kuitenkaan olisi samanlaista. Ei siinä ollut kuin pari kerrosta enemmän kuin mitä nyt tässä kuvassa.

Koska lapaset on kirjoneuletta = lue: haastavaa puuhaa minulle, niin piti saada joku helppo juttu myös työn alle. Ostin kait viime syksynä messuilta Austermann Step -sukkalankaa ja olen jo monesti meinannut näitä aloittaa. Nyt on jo niin viileä ilma (=meillä kylmät lattiat), että minulla palelee jalat koko ajan, jos ei ole villasukkia jalassa. Ihan perussukat varpaista ylöspäin neulottuna ja meinasin laittaa pyörölle molemmat sukat yhtäaikaa tulemaan.

Monta työtä on taas yhtäaikaa menossa; ja muutama (neulomis)projekti polttelee sormia... Ja korujakin pitäisi ehtiä jossain välissä tehdä - inspiraatio on vaan jossain kumman hukassa?? (Ja pöytä pitäisi siivota ennen sitä.. ehkä sen takia inspiraatiota ei löydy.)

***

Having about two weeks a cold and been busy at work have taken my strength... so a bit slow progress here.

Made a third doily from the same magazin as previous doilies (Lea virkkausideoita 2/2008). Details under photo.

My Mom found a really old UFO - I had started those mittens sometime in the beginning of 90's.

Coloured knitting in the mittens isn't easy for me, so I started an easy project also: basic socks of Austermann Step. I'm doing those socks toe up and with magic loop -technique.

Ei kommentteja