Liian pieni - Too small

tuli tästä matkaneuleeksi ottamastani hatusta - voi itku... Takasauman jätin vielä ompelematta, kun en tiedä puranko tämän vai löydänkö tälle käyttäjän. Ympärysmitta on 44 cm, kun oma pää on 56 cm!! Ei siis millään ilveellä mene omaan päähän. En arvannut, että tämä voi mennä näin pieleen - joo, lanka ei ole ohjeen mukainen, enkä tehnyt mallitilkkua... pelkän ohjeen ja langan vyötteen tietojen perusteella lähdin liikkeelle... Nyt tässä pähkäilen, että onnistunko pelkästään silmukkamäärää lisäämällä, mutta voi olla että täytyy vaihtaa myös paksumpaan lankaan. Puikkokokoa en haluaisi kasvattaa, ettei tule liian harvaa (pyörällä ajaessa tuulee muuten läpi).

(Kuva on sivusta, etupuoli oikealla.)
Ohje "Amelia Earhart Aviator Cap" löytyi Ravelryn kautta, ja se löytyy suoraan täältä. Lankana Novitan Nalle ja puikot 3,5.

*-*-*

This hat became far too small. It's 44 cm and my head is 56 cm - so there's no way it's going to fit my head... Now I don't know if I'm going to manage only with adding stitches or if I have to use thicker yarn.

I found the pattern "Amelia Earhart Aviator Cap" through Ravelry and it can be found here. Yarn used was Novita Nalle and needles were 3,5.

***

Koska "keksin", että minun täytyy saada matkaneule mukaan, niin edellisen postauksen paita jäi kyllä valmistumatta... ja nyt näyttää aika vähän rajoitetulle minkään käsityön suhteen. Kaikki neuleet ovat nyt vähän hankalassa vaiheessa, täytyisi käyttää päätä vähän enemmän niiden jatkamiseen, joten voi olla ettei vähään aikaan valmistu mitään.

The shirt in previous post wasn't finished for the trip, partly because I searched for the pattern of that hat. I don't know when I'm going to have time to finish the shirt or other things as there isn't enough time for hobbies.

***

Matkalta tarttui myös lukemista mukaan: Marc Levy: Toutes ces choses qu'on ne s'est pas dites.

Some reading from the trip.

Ei kommentteja