Taas pipo - Hat again

Halusin löysän peruspipon, joka yltää korville. Ei ollut ohjetta, meni vähän säätämiseksi, ja vieläkin sitä voisi korjata, mutta se edellyttäisi koko pipon purkamista, ja lanka ei sitä kestä.

Malli/Pattern: omasta päästä - my own
Lanka/Yarn: Gjestal Bris
Menekki/Yarn needed: valmiina 49 g, mutta prosessissa kului 61 g - hat weights 49 g, but in the process used 61 g.
Puikot/Needles: 3,5 ja 6 mm

Flickrissä luomisprosessista lisää kuvia. Tein pipon valmiiksi asti, ja sitten huomasin, että resori on aivan liian löysä. Niinpä poimin silmukat ja tein resorin (3 cm) ylhäältä alaspäin 3,5 mm puikoilla. Tässä vielä silmukkatiedot - lähinnä itselle muistiin, mutta jos niistä joku hyötyy, niin hyvä niin. Luotu 90 s ja tehty resori 3 nurin, 2 oikein. Resorin jälkeen lisäsin 6 s - olisi pitänyt lisätä 12 tai jopa 18 s, että siitä olisi tullut myös alareunasta löysä niin kuin olin ajatellut. Suora osuus on 18,5 cm (resori mukaanluettuna), jonka jälkeen 6 kohdassa on kavennettu aina 2 silmukkaa, joka kierroksella.

*-*-*

I wanted a simple hat that covers ears. The border came too big and had to reknit it - from up downwards. I'm not completely satisfied with the result but can't frog it, because yarn doesn't support it. English details in Ravelry.

Ei kommentteja