Koeneulontasukat valmiina

Sain sukkaohjeen koeneulottavaksi blogista Lapasesta karannut. Kivat, helpot, melkein perussukat neulottavaksi pyöröllä.

Malli: tullaan julkaisemaan myöhemmin
Lanka: Novita Nalle colori, 78 g
Puikot: 2,5 mm 120 cm pyörö

Ensireaktio oli, että näistä tuli liian pienet (siksi seuraavassa kuvassa vasemmanpuolimmainen on paljaassa jalassa ja oikea sukan päällä - eroa ei kyllä kuvasta nää.) Nalle ei kuitenkaan ole mukavin lanka paljaassa jalassa, joten pistin molemmat sukat tavallisten päällä, ja ovat parissa tunnissa mukautuneet jalkaan sopiviksi.

Näin jälkikäteen ajatellen, neuloisin Nallea kyllä 3 mm puikoilla - mutta tässä projektissa se olisi vaatinut silmukkamäärän muuttamista ja sehän ei koeneulottavassa käy päinsä (ainakaan minun hyppysissä). Kotona ei silloin ollut sopivaa muuta lankaa (yhden Austermannin Step -kerän haluan käyttää muuhun) ja kauppaan en halunnut lähteä silloin.

***

Ja sitten vähän muuta asiaa. Sähköpostiin sain mainoksen, että Hobboks viettää Korupäivää ensi lauantaina (28.2.). .... Niin, arvatkaapa vaan kuka on koko ensi viikonlopun töissä... :-(

***

Ja muistattehan käydä veikkaamassa kuinka paljon kulutan lankaa neulomalla/virkkaamalla tänä vuonna (tämän postauksen kommenttilootaan) - arvausaika päättyy tämän kuun lopussa. Lähimmäksi osuneelle on luvassa lankapalkinto (tai jos keksin jotain muuta).

***

Mukavaa laskiaisiltaa kaikille! Minäkin leivoin pitkästä aikaa laskiaispullia - nam, hyviä oli.

1 kommentti

teisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää- kiitokset!