sny-lähetys

saapui jo itseasiassa eilen, mutta en ehtinyt sitä postata, kun olin koko illan menossa.

Kiitos SNY! Tämä paketti osui kohdalleen :-) Utunan lanka on ihanan väristä - en tosin ole vielä keksinyt mitä siitä teen. 100 cm:n Addit ovat tarpeen, kun tykkään tehdä huiveja - ja sukkia ja lapasia pyöröllä yhtä aikaa. Ovelat palmikkopuikot oli myös matkassa - en ole aikaisemmin nähnyt, täytyy testata joskus. Ja suklaa oli hyvää - söin juuri kahvin kanssa. Kiitos :-)

***
Edellisen postauksen lankakasa on jo korkattu - Wetterhoffin Silvia hyppäsi puikolle ja tulee äidille Swallowtail shawl (on ainakin ollut Knitting Daily:ssa ilmaisohjeena). Kuvaa en ole vielä ottanut.

***

The Friday Night Knitting Club - kirja tuli vihdoin ja viimein luettua loppuun. Kirjassa ei ollut mitään vikaa, ei vaan ole tullut luettua viime aikoina.

***

Blogi saattaa pysyä nyt jonkin aikaa vähän hiljaisempana - pitää välillä tehdä muutakin kuin istua ja neuloa kaikki vapaa-aika ;-) Ja koska en tosiaankaan tehnyt muuta kuin istuin ja neuloin, niin tein radikaalin päätöksen ja liityin jäseneksi Järvenpään KuntoSalukseen, jotta tulee urheiltua. Siihen hintaan ei ole varaa jäädä sohvalle istumaan...

Ei kommentteja