Voi järkytys...

mikä määrä lankaa on ostettu tällä viikolla...! Helsingin Menita ja Oulunkylän Lankamaailma Nordia olivat kauppoina. Tuossa kasassa on 3 kg 300 g lankaa - onneksi siitä menee kilo äidille ;-)

Ja helpotus on sanoa, että melkein kaikelle langalle on olemassa projekti :-) Sandnesin alpakasta (tumma violetti) tulee Modassa ollut palmikkojakku, Muskatista kesäpitsitoppi, Silviasta joku pitsihuiveista, valkoisesta puuvillasta (ohut) virkattu liina, bambusukkalangasta joku pitsisukkamalli, Brisiä oli pakko ostaa violettina - siitä tulee jonkunlainen pipo. Todella ihana lanka pipona, lämmin eikä kutita yhtään. Pikkupuuvillakerät on menossa äidille - ja mainitsemattomista langoista tulee sitten aikanaan jotain - Dropsin vaaleansinisestä langasta joku kesätoppi, malli ei ole vielä tiedossa. Oulunkylästä lähdin hakemaan loppunutta huivilankaa, mutta jostain syystä sitä väriä ei vieläkään ole tullut lisää, joten saa nähdä kuinka huiville käy.

Ja ajattelin tässä, että yllämainittuihin lankakauppoihin täytyy itselle laittaa porttikielto - ainakin siihen asti kunnes puolet tuosta lankamäärästä on neulottu. Olin ajatellut, että lankavarastoni täytyy pysyä alle 10 kg:n, mutta se on nyt kyllä jäänyt haaveeksi - kun SNY-kierroksenkin myötä tulee vielä lankaa... - tosin sitä odotan kyllä mielenkiinnolla ;-) Porvoon Tekstiiliteollisuuden myymälässä haluaisin käydä katsomassa, mitä siellä on - mutta ehkä se ei nyt ihan heti tule kysymykseen.

Neulottukin on, mutta ei ole mitään esiteltävää vielä, eikä ihan heti ehkä valmistukaan. Ja lopuksi

ILOISTA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE LUKIJOILLENI!

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää Sinullekin!

Minulle kävi yhtä 'huonosti' kuin sinulle poikettuani Oulunkylässä tällä viikolla... Mukaan tuli yhteensä 1900g lankaa... porttikiellon asetin kyllä heti

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi on muitakin hamstereita. Minä en edes uskalla listata kaikkia viimeaikoina hankkimiani lankoja...