Maaliskuun sny-paketti

Minäkin sain paketin, itseasiassa jo torstaiaamuna, mutta en saanut sitä silloin kuvattua.

Tällainen muhkea paketti miulle sitten tuli:

Nyt pistit SNYni kyllä pahan ;-) Näin paksua lankaa en juuri puikoilla ole pitänyt, joten riittää tässä uutta haastetta. Valkoista lankaakin olen vähän arastellut (kun siinä näkyy heti lika), joten eipä ole vielä valkoista pipo&kaulaliina&lapassettiä tällä käyttäjällä. Tuollainen setti tästä siis varmaankin on tuloillaan, jos vaan riittää lanka lapasiin asti. Mutta taitaa tämän tekeminen jäädä kyllä ensi talveen, nyt on jo täysin kevät mielessä!

Hassusti jäi tuosta kuvasta kerä kääntämättä sen verran, että nimi olisi varmuudella ollut kaikille selvä, joten kerrotaanpa tässä vielä kirjallisesti mitä paketti sisälsi: neljä 100 g kerää Novita Kaarna -lankaa, puikonpäänalle-setti ja 4 lakritsinamua.

Kiitos SNY - kyllä näistä vielä kiva setti tulee ensi talveksi! Kunhan vielä vähän hauduttelen ajatusta millaiset haluan.

1 kommentti

Sny kirjoitti...

Hei!

En ole itsekään paksuja lankoja yleensä harrastanut, mutta nämä huutelivat niin kovaa, että oli ne pakko ottaa ja kaverit kanssa. Yllättävän kivaakin voi olla vaihteeksi tuollaisen paksun langan neulominen, kun valmista tulee nopeasti. Omat kerät ajattelin hurauttaa setiksi sellaisessa vaiheessa, kun tulee blää ohuempien lankojen kanssa. =)

Ja jos itselle et halua niistä mitään tehdä, niin voihan aina neuloa lahjaksi.

Toivottavasti langoista on kuitenkin jossakin vaiheessa neulomisnautintoa! =)

Mukavia kevätpäiviä!