Ihana SNY-paketti ja muuta

No niin, pitkästä aikaa taas - eilen illalla sain käsiini SNY:ltäni ihanan paketin :-) (olin tänään töissä niin en ehtinyt postata aiemmin)

Novitan Luxus Cottonia taivaansinisenä 6 kerää - tästä tulee ilmiselvästi kesätoppi, kunhan löydän sopivan mallin tälle langalle. Tosin tämän neulominen voi jäädä ensi kesään, koska nyt on jo puikoilla tämän kesän toppi - tuskin ehdin toista tehdä. Aivan ihania puisia nappeja! Kiitos; täytyy tehdä joku villatakki, mihin ne sopivat. Lisäksi paketissa oli nameja, kortti ja kasvonaamio.

Kiitos SNYni - tämä paketti osui kyllä täysin kohdalleen :-) ... Ja edellisen paketin langallekin on jo Ravelryn syövereistä mahdollisesti löytynyt sopiva pipomalli - tekeminen jää kyllä syksyyn.

Eilen sain muutakin ylläripostia. Joskus taannoin mainitsin blogissani, että kaipaisin ovaalinmuotoisia neuleliinaohjeita. Ja nyt olen saanut nimimerkiltä Ruiskaunokki jo useamman ohjeen - Kiitos kaunis; en tiedä miten Sinua kiittäisin? Varsinkin yksi ohje oli tavattoman kaunis - täytyy pistää se puikoille heti kun ehdin, ja kunhan saan päätettyä minkä värisenä sen haluan.
PS. tällä hetkellä näissäkin ohjeissa taitaa olla toviksi neulottavaa, joten enempää en kaipaile :-)

***
Blogi on viime aikoina ollut aika hiljaa, jotain on sentään neulomisrintamalla edistytty, mutta mitään ei ole tullut valmiiksi asti.

Pyöreä Kirsten liina kirjasta Knitted Lace on melkein loppusuoralla:

Jaa, tuosta mytystä ei kyllä paljon selvää ota...

Ja tuo alussa mainitsemani kesätoppi on kainaloissa menossa:

***

Ja lopuksi voisin mainita, että Järvenpään käsintekijöillä on vihdoin omat kotisivut: www.järvenpäänkäsintekijät.com (huom! siis ääkkösillä kirjoitettuna!). Sivut ovat vielä kesken, mutta sieltä löytyy nyt perustiedot.

Ei kommentteja