Edistystä UFOissa

Hieman yllättäen kaikkein aktiivisimmin onkin tullut tehtyä tätä kesken jäänyttä kevätpäiväntasaushuivia. Kun UFO-projekteja suunnitellessani olin kovin epäileväinen, että tuleeko tätä nyt keväällä neulottua - no, syy on ehkä ollut se, että olen ollut sitkeässä flunssassa enkä ole jaksanut muita ajatella, tätä on ollut helppo tehdä silloin kun on jaksanut. Hyvä näin - tuleepa ensi talvea varten valmiiksi :-)

Tässä vihje 4 valmiina. Ja vihjeen 5 jätin välistä, koska tästä on tulossa ihan liian iso - en tiedä osaisinko käyttää niin isoa missään.


Ja lisää lankaakin eksyi taloon... tällä kertaa sentään on mietittynä, mihin nämä käytetään.

Shine:sta ja Mandarin classic:ista tulee pipot. Mandarin:ista tulee mitä todennäköisimmin Shizen-myssy Tiinan käsityöt-blogista. Presencia:sta tulee kevät/kesä-huivi - malli on vielä päättämättä, päällimmäisenä mielessä Swallowtail-huivi. Ja teetee Maxi:sta mitä todennäköisimmin tulee joku neulottua liina/liinoja - haluan kokeilla miten tämä lanka käyttäytyy... Arvatkaapa vaan syyhyääkö sormet näihin lankoihin... ei pitäisi kirjoittaa julkisia lupauksia, niin voisi aloittaa ;-)

2 kommenttia

Pirena kirjoitti...

Ihanan kauniin värinen on tuo keväthuivintekeleesi.

Nasu kirjoitti...

kiitos sny lähetyksistä, kaikki oli mieleisiä oli kivaa olla mukana