Pellavahuivi

Tämmöinen huivi tuli tehtyä:

Malli: La Dentelle Belle Scarf by Teresa Murphy
Lanka: Marks & Kattens Linen, 99 g (2 vyyhtiä)
Koko: n. 27 x 120 cm
Puikot: 4,0 mm

Ja tässä vielä lähikuva mallista:

Jaahas - mieli on vähän kaksjakoinen tämän kanssa. Halusin pellavahuivin syksyksi (vaalean myrkynvihreän - sori ehkä outo nimi värille... ;-) - takin kaveriksi) - ja tämä kyllä ajaa asian, mutta en ole varma oliko tämä malli paras valinta. Toisekseen mietin nyt tuota värivalintaa - eihän mulla oo yhtään hattua joka menee tuon kanssa... ?!?! Joo, en osaa vielä lankakaupassa miettiä kokonaisuutta, vaan mukaan lähtee sen hetken fiiliksen mukaan väri - tässä tapauksessa ruskea olisi ollut toinen vaihtoehto, mutta se oli mielestäni vähän ankee tähän.

*-*-*
Stephenie Meyerin koko Twilight-sarja tuli luetuksi, huh - oli siinä vähän sivuja. Luin ekan kirjan suomeksi, mutta loput englanniksi (kun ei suomeksi muita oo pokkareina ilmestynyt). Ja täytyy kyllä sanoa, että tämä sarja on paras koskaan lukemani! Luen varmaan kirjat uudelleen vähän myöhemmin - mitä en yleensä koskaan tee.

*-*-*

Blogi täyttää ihan kohta 2 v. - mitä ei kyllä nyt tule juhlistettua millään tavalla. Bloggausinto on vähän laantunut - tai laannutettu, en enää etsi jokaista pientä risausta, jonka voisi blogata, eikä mulla ole päämääränä blogata joka päivä tai edes viikko - luettavaa saatte silloin kun on jotain valmista tai muuta merkittävää. Toivottavasti pysytte mukana ;-)

*-*-*

Lankavaraston saldoa on ollut mukava - ja järkyttävä seurata. Ja sitä kuinka paljon neulon/virkkaan vuoden aikana. Tässä postauksessahan oli arvauskilpailu pystyssä - saas nähdä mikä arvaus lopulta jää lähimmäksi; sitä ei vielä kukaan tiedä, edes minä itse! Oma arvaus on ylitetty jo ajat sitten, ihmeellistä.

Mutta nyt pulinat pois ja hommiin, jotta pääsee myös neulomaan.

PIRTSAKKAA SYKSYN JATKOA KAIKILLE!!!

4 kommenttia

Muikku kirjoitti...

Tervetuloa Twilight-faneihin :) Paljastatko lankavarastotrendin vuoden lopussa? Jään jännityksellä odottamaan!

KoukkuHelmi kirjoitti...

Hei Muikku ja kaikki muutkin!

Lankavarastotrendi on koko ajan näkyvillä - tuossa sivupalkissa, kunhan rullaa vaan tarpeeksi alas ;-)

Leena kirjoitti...

Kaunis tuo huivisi on! Ei värikään hullumpi ole, mutta totta on, että yhdistäminen muihin asusteisiin voi olla vaikeaa. Milloinkahan minä pääsisin pitsineuleiden osaajaksi.

Muikku kirjoitti...

No niinpäs olikin - ja hirmu samanoloinen kuin miulla! Miinuspuolella yleensä pienempi luku kuin pluspuolella :D