Lapaset

Lapasiakin on liian vähän käytössä, joten piti tehdä yhdet.

Malli: omasta päästä - helmineuletta ja sydämiä kämmenselässä
Lanka: vanha Novita Nalle, 60 g
Puikot: 3,0 mm

Joo-o, pitäis minun varmaan jo uskoa, että parempi vielä tehdä ohjeella... Eivät ihan onnistuneet. Peukalokiilasta tuli liian lyhyt ja se vetää ranteen aika ylös. Helmineule kiertää lapasta. Sydänkuviot on liian pieniä, jotta ne näkyisivät kunnolla. Ja.... No mahtuu ne käteen ja lämmittää ;-)

Lapasia vois tehdä lisää - uusimmasta Ullasta ehkä nämä Musica-lapaset, Maijaa löytyisi jo valmiina varastosta. Myös Karisma-lapaset oli hyvännäköiset, mutta niihin ei ehkä ole lankaa, ellei tee 7 veikasta - värivalikoima kotona ei vaan oikein sovi omiin lapasiin (tai muihin asusteisiin).

*-*-*

Uusi Novita Talvi 2009 -lehti lähti kaupasta mukaan - ja samalla Novitan Puroa nyt sitten minullekin. Sillä ajatuksella, että teen hunajakennopipon, kylläkin itselle, enkä miehelle.

*-*-*

Lukusaralla aloitin Stieg Larssonin Män som hatar kvinnor. Saas nähdä kuinka käy - en ole hirveä dekkarin ystävä; mutta kun on niin suosittu niin ei kai se ihan kamala voi olla. Alku 10 s. vaikuttaa ainakin ihan lupaavalta.

1 kommentti

Leena kirjoitti...

Ihastuttavat lapaset. Kuvassa pinta näyttää kolmiulotteiselta. Meinasin juuri kysyä miten sait sen aikaseksi, mutta sitten älysin suurentaa kuvaa ja näin. Saattaa olla että kokeilen joskus.