Ostolakko

Okei - nyt tämä tyttö rupesi langanostolakkoon. Uutta lankaa ei osteta ennen kuin saldo tippuu jälleen alle 15 kilon, kun sitä tällä hetkellä on 16 540 g (saldo löytyy sivupalkista aika alhaalta). Saattaa siinä olla minulla pitelemistä... ;-) mutta jotain on pakko tehdä. Nyt on lankaa kotona niin moneen projektiin jo korvamerkittynä, että niistä täytyy nyt osa saada toteutettua - ehkäpä tarinoin siitä huomenna lisää, jos vaan ehdin. Muutama valmis työ on myös kuvaamatta - niistäkin huomenna (toivottavasti) lisää.

Ps. Kommenttilootaan saa laittaa hyviä vinkkejä miten osaatte olla hamstraamatta lankaa?

2 kommenttia

Tiina kirjoitti...

Heh heh, hyviä kommentteja itsehillinnästä?? Jos vaikka haastaisimme toisemme eli löisimme vaikka vetoa? Siitä, että kumpi pystyy pidempään pysymään aisoissa?
Tuntuu siltä, että tämä haaste voisi olla minulle ainoa keino.... =D

Tiina kirjoitti...

Hei taas,
laitoin omaan blogiini jo innokkaan vastauksen, mutta varmaan joku porkkana me tarvitaan, koska lankaa on vielä vaikeampi vastustaa kuin suklaata =).
Jos jompi kumpi töppää, niin olisiko se porkkanana hyvä, jos töpättyään taytyy neuloa toiselle jotakin jo olemassa olevista langoista? Tai sitten hankkia sitä lankaa toiselle, mutta tavoitehan meillä on saada omaa varastoa pienemmäksi...