Koruja

pitkästä aikaa on tehty koruja, vähän enemmänkin. Syitä on oikeastaan kaksi: olen jo pidemmän aikaa taas halunnut tehdä koruja, mutta varsinainen kimmoke oli se, että olen mukana Järvenpään käsintekijöiden kesäkauden avajaisissa ensi lauantaina 22.5.2010 klo 10-16. Sinnepä siis Tervetuloa!

Tässä vähän esimakua siitä mitä minulla on myynnissä. Nämä ovat kaikki uusia, jonkun verran löytyy myös koruja, joita olen jo aikaisemmin tässä blogissa esitellyt.

Rannekoruja:
Kaulakoruja:
Lisäksi tietysti pöydästäni löytyy kännykkä/laukkukoruja ja silmukkamerkkisettejä.

Toivottavasti on yhtä hyvä sää kuin nyt, tai ei ainakaan sada vettä! Minä kun todennäköisesti olen ihan taivasalla.

***

Puolen vuoden lankalakko loppuu kohta ;-) Välillä on tehnyt tiukkaa - oli hyvä, että lakko oli julkinen. Lankavarasto vaan on huvennut aika minimaalisesti, koska en juurikaan ole ehtinyt neuloa viime aikoina. Jotain pientä on tullut tehtyä - joita en ole saanut kuvattua ja blogattua. Tällä hetkellä aika menee aika tiiviisti noiden korujen parissa.

1 kommentti

Tiina kirjoitti...

Kivannäköisiä helyjä!

Niin se lakon virallinen osuus on vain päättymässä =)
Mutta hyvinhän me olemme suoriutuneet. Tämä on kyllä tehnyt ihan hyvää pakkomielteelle. Ei olekaan ihan pakko enää kaikkia ihania lankoja kotiin viedä. Niitä voi käydä vaikka hiplaamassa kaupassa =D. En minäkään ole saanut niin paljoa aikaiseksi kuin kuvittelin. Siitä syystä jatkan vielä hissuksiin varaston tuhoamista.