Kesäsukat

Vihdoinkin jotain valmista. Paljon on kyllä tehty, mutta kaikki ovat vaiheessaan - tai sitten ei ole huvittanut kuvata, se nyt jostain syystä tökkii... Joten hiljaiseloa taitaa jatkua. Mutta onpa tässä nyt yhdet sukat:

Malli: Breeze, Knitty Kesä 2007
Lanka: Austermann Step, 38 grammaa
Puikot: 2,5 mm

Ja, huomaa, näissä on hauska kantapää!

Näin jonkun tehneen sukat, missä oli tehty vain tuo kantapää, muuten sileä. Mutta itselleni halusin myös jalkateräpitsin - nämä ovat loistavat kesäsukat.

***

Lankalakko tuli päätökseen. Hmm. Lakko piti, mutta lankaa ei juuri kulutettu, koska en neulonut... Yksiväristä sukkalankaa kaipasin moneen otteeseen, en kuitenkaan vieläkään ole ostanut. Saas nähdä.

***

Bloggaaminen ei nyt jostain syystä ole kauheasti innostanut viime aikoina, ehkä tämä alkaa menettää uutuudenviehätystään, mene ja tiedä. Mutta en nyt vielä ole kokonaan lopettamassa ;-)

5 kommenttia

Mags kirjoitti...

Neuloisitko mulle tuollaiset ihanat pitsisukat?

Koukkuhelmi kirjoitti...

Jaa-a, enpä taida uskalla luvata neulovani - näiden tekemiseenkin meni melkein vuosi ;-) Tosin tein kaikkea muuta siinä välissä.

Susu kirjoitti...

Kauniit sukat. Kantapää on ihana!

Anonyymi kirjoitti...

ihanat sukat! olisiko sinulla tuota ohjetta suomeksi?:)

olisi ihanaa jos olisi, ku olen niin huono englannissa, että en oikee osaa kääntää tota ohjetta:s

Koukkuhelmi kirjoitti...

Hei anonyymi,
ei valitettavasti ole ohjetta suomeksi, enkä tällä hetkellä millään ehdi kääntämään. Jos Ravelry on tuttu paikka, niin kyselepä suomalaisten foorumilta neuvoa. Tai sitten Ullaneuleen sivuilta löytyy apua kääntämiseen: http://www.ullaneule.net/ullakko/englanti.html

Toivottavasti tästä oli edes vähän apua.