Sukkakavalkadi

Pieniä villasukkia on kevään aikana tullut neulottua useammat. Tänään vihdoin kävi päättelykeiju ja sukat tulivat valmiiksi.

Koko: noin 22 (14 cm), 40 s.
Lanka: Novita Nalle, 39 g
Puikot: 3,0 mm 100 cm pyöröpuikko
Tekniikka: magic-loop
Malli: Varpaista varteen pääosin Melissa Morgan-Oakes:in ohjeen (kirjan) mukaan, paitsi aloitettu neulomalla neliölappu kuten Cat Bordhin Coriolis-sukissa. Varsi ensin 2o2n ribbiä muutama sentti, jonka jälkeen lisätty muutama silmukka osaan nurjista, jotta menisi helpommin lahkeen päälle.


Koko: noin 24 (15 cm), 40 s.
Lanka: Sandnes Garn Sisu, 34 g
Puikot: 3,0 mm 100 cm pyöröpuikko
Tekniikka: magic-loop
Malli: kuten yllä, mutta varsi ensin 2 cm 2o2n ja sen jälkeen 2o3n.

Hmm, rupesin tässä miettimään, että miksiköhän olen Ravelryyn laittanut kaksi puikkokokoa? En muista enää - voi olla, että aloitus on neulottu 3,5 mm puikoilla.

Nähtäväksi jää onko sukka toimiva vai ei, kohtahan tuo syksy saapuu ja villasukkia kumisaappaaseen alkaa tarvita. Mielelläni otan vastaan kommentteja ja huomioita, jos joku kokenut sukantekijä osaa heti sanoa ettei nämä ole toimivia ;) Niin en turhaan neulo into piukeena lisää :D

Seuraavat puolestaan neulottu sitten varresta alas varpaisiin, mutta edelleen magic-loop -tekniikalla - en paljon enää muuten sukkia teekään kuin molemmat kerralla, koska en saa sitä toista sukkaa koskaan valmiiksi...

Koko: noin 25 (16 cm), 44 s.
Lanka: Novita Nalle colori, 41 g
Puikot: 3,0 mm 100 cm pyöröpuikko
Tekniikka: magic-loop
Malli: Melissa Morgan-Oakes varresta varpaisiin perusmalli.

Näistä tuli kyllä hassun näköiset - varsi on liian lyhyt verrattuna terän pituuteen, ja muutenkin jotenkin vähän muodottomat. No saa nähdä kuinka ne sitten aikanaan istuu jalkaan. Aikanaan tosiaan - näistä tuli meidän neitiä ajatellen ehkä jo vähän turhan isot.

Ja tässä sukat vielä yhteiskuvassa. Alla muuten tytön vauvapeitto - kunnia neulomisesta kylläkin kuuluu äidilleni.

***
In english details You can find at my Ravelry pages.

Ei kommentteja