Lukemisia

Khaled Hosseini: A Thousand Splendid Suns. Olipas vaikuttava tarina. Kaunis, mutta yhtälailla kamala kertomus. Mutta olipas hyvin kirjoitettu, monta kertaa kävi mielessä, että tässä kirjassa ei ole yhtään ylimääräistä tai väärää sanaa. Tarina eteni nopeasti eteenpäin ilman turhia jaaritteluita. (Luin kirjan alkuperäisenä, englanniksi.) Sain kirjan luettavaksi bookcrossingin kautta.

Elisabeth Adler: Häät Venetsiassa. Tämä kirja jäi joskus jostain syystä kesken, ja sitten piti lukea melkein uudelleen, mutta uudelleenlukiessa aina palautui mieleen tapahtumat ja sitten hypittiin sivuja yli... Olen varmaan lukenut yliannoksen Adleria... koska tämä alkoi jo tympiä. Tykkäsin aluksi kovasti Adlerin tyylistä - romantiikkaa jännityksellä höystettynä, mutta jossain vaiheessa se alkoi tuntua toistolta tai siitä ei löytynyt enää sitä yllätysmomenttia.

Sophie Kinsella: Can You Keep a Secret. Luin muutaman sivun ja siihen jäi.

Tuija Lehtinen: Nappikaupan naiset. Kummasti nämä jollain tapaa käsitöihin viittaavat teokset päätyvät kirjahyllyyni ;) Tässä hiljattain tajusin kuinka vähän olen lukenut alkuperäisiä suomenkielisiä kirjoja - hävettää oikein. Yritän tässä vähän skarpata ja lukea myös suomalaisia kirjailijoita. Tämä kirja oli ihan mukavaa luettavaa.

1 kommentti

satunNainen Paula kirjoitti...

Khaled Hosseinin kirjat ovat pysäyttäviä. Odotan oikein seuraavaa reissua, että voin aloittaa pokkarina... :o)
Sama juttu, parin kirjan jälkeen Adler alkoi tökkiä.