Kahden kuukauden lukemiset

Rinna Saramäki: Hyvän mielen vaatekaappi - Ratkaise omat vaatepulmasi ja samalla globaalin muotiteollisuuden epäkohdat. Mun mielestä hyvä kirja :) Asiallinen, opastava, minikatsauksia historiaan ja ennen kaikkea hauskasti kirjoitettu. En ole aikaisemmin lukenut mitään pukeutumiseen/vaatetukseen/muotiin/vaatteiden eettisyyteen liittyvää kirjaa joten mulla ei ole mitään vertailukohdetta. Itse etsin ratkaisua lähinnä omaan vaatekaappiongelmaan, mutta lukaisin kyllä muunkin osan läpi. Olen ennen kirjaa tutustunut "project 333:een", mutta en sitä tosin ole ehtinyt vielä toteuttaa - tästä kirjasta saa hyviä lisävinkkejä mitä kaikkea omasta pukeutumisesta kannattaa miettiä ennen kuin radikaalilla kädellä vähentää vaatteita pois vaatekaapista.

(TBR100) Nicholas Sparks: Ensi silmäyksellä. Meinasin jättää kirjan jo kesken kun en tykännyt sen negatiivisesta alkusävystä. Lunttasin kirjan lopun, ja päätin lukea kirjan loppuun - halusin tietää kuinka loppuun päästiin.

(TBR100) David Foenkinos: Nainen, jonka nimi on Nathalie. Hyvin hilpeä tarina. Tuntui absurdilta lukea tätä Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa jälkeen. Vaikea sanoa oliko tässä vähän extra kepeyttä mukana kun Hosseinin kirja oli niin painavaa asiaa. Toinen asia tätä lukiessa oli, että pokkarin kannessa oli tästä tehdyn elokuvan naispääosan esittäjä Audrey Tautou - olen nähnyt Amelie -elokuvan; ja väistämättä kuvittelin Tautouta Nathaliena koko ajan tätä lukiessa. Meinaan jossain vaiheessa kyllä katsoa myös tämän elokuvan - mielenkiintoista nähdä onko se täysi pettymys vai mielestäni onnistunut.

Ei kommentteja