Projekti 333

Tyypillisin asuni viime vuosina on ollut farkut, T-paita/pitkähihainen trikoopaita ja neuletakki - alkaa kyllästyttää. Olen myös usein siinä tilanteessa, että vaatekaappi pursuaa, mutta siltikään sieltä ei löydä mitään päälle pantavaa. Tässä tilanteessa Projekti 333 auttaa - tai ainakin toivon niin.

Törmäsin aiheeseen jo 2 vuotta sitten surffaillessani kodin järjestämisestä, mutta silloin asia ei ottanut lopullisesti tuulta alleen. Ehkä asian hautuminen vaati kaksi vuotta ;) - tai tässä välissä on kyllä ollut monenlaista. Silloin tutustuin tuohon pääsivustoon (yllä linkki), sekä suomalaisiin blogeihin 365morelife ja Pitsikirja - A Lace Diary. Näistä blogeista sain vähän vinkkejä kuinka koota 33 vaatetta 3 kuukaudeksi - mutta oma tyylini ja elämäntapani on niin täysin erilainen, että asia vaati vähän enemmän surffailua.

Tähän surffailuun palasin oikeastaan vasta 2 kuukautta sitten. Maaliskuun alussa törmäsin jotakin kautta Pinterestiin, ja jäin sille tielle. Oikeastaan vasta Pinterestin kautta löysin oman metodini kuinka kasata 33 vaatetta. Maaliskuun alussa tein heti yhden kokoelman, mutta se epäonnistui surkeasti. Muutaman lämpimän päivän houkuttelemana valikoin aivan liian kesäisen kokoelman, joka ei sitten nähnyt päivänvaloa ollenkaan. Asia jäi hautumaan ja pyörittelin asiaa mielessäni moneen suuntaan, kunnes tänään vihdoin sain jonkinlaisen kokoelman aikaiseksi. Nähtäväksi jää kuinka toimiva tämä on.

Sinistä, ruskeaa, valkoista ja oranssia.

 Ja seuraavaksi se vajaa kokoelma - sinistä, harmaata, valkoista, höystettynä punaisella paidalla. Tässä on samat farkut kuin yllä, sekä 2 samaa t-paitaa.


Pohdittavaa tässä on kyllä riittänyt. Oma väriskaala on vähän hakusessa, ja netistä en helposti saa apua, koska en käytä juuri ollenkaan mustaa. En myöskään käytä suoria housuja tällä hetkellä. Työni ei vaadi erikoisia vaatteita, koska meillä on työtakki. Alle pitää olla siistit housut tai hame ja paidan hihat näkyy.

Nykyinen kokoelmani ei ole täysin yhteensopiva värien suhteen vaan keräsin vaatteet ajatuksella 2 x 12. Josta toinen setti jäi vajaaksi. Aiemmin yritin suoraan kerätä 33 vaatetta - tämä on nykyisessä tilanteessa tuhoon tuomittu ajatus, koska en omista niin paljon värien suhteen yhteensopivia vaatteita. Tämän prosessin aikana huomasin, että minulta puuttuu perusvärisiä vaatteita - mutta nyt tiedän suunnan mihin pyrkiä. Vaikka kaupassa kyllä pitää olla koko ajan lappu kädessä ettei tule ostaneeksi muuta ;) Ja mulla on ollut aina se ongelma, että kun etsin jotain tiettyä, niin sitähän ei sitten löydy. Eli tämä prosessi voi vielä osoittautua aika pitkäksi.

Kuvissa ei ole kaikkea - tässä 33 vaatteen lista:

 1. Farkut siniset
 2. Farkut oranssit
 3. Farkut tummanharmaat
 4. Hame harmaa
 5. Mekko valkoinen farkkukangasta (itsetehty vuonna x)
 6. Mekko ruskea hellemekko
 7. Neuletakki beige
 8. Pusero valkoinen kukallinen
 9. Pusero valkoinen puolipitkät hihat
 10. Pusero luonnonvalkoinen pitseillä, puolipitkät hihat
 11. Pusero sininen puolipitkät hihat
 12. Pusero punainen kukilla (itsetehty vuonna x)
 13. Pusero sininen pellavaa puolipitkät hihat
 14. Paita valkoinen tekstillä puolipitkät hihat
 15. Jakku sininen
 16. T-paita ruskea
 17. T-paita vaaleansininen
 18. T-paita valkoinen
 19. T-paita oranssi tekstillä
 20. T-paita tummansininen
 21. Toppi harmaa, neulottu (itsetehty vuonna x)
 22. Farkkutakki
 23. Takki tuulen- ja vedenpitävä oranssi
 24. Kävelykengät mustat nahkaa
 25. Korolliset kengät ruskeat
 26. Ballerinat ruskeat
 27. Sandaalit (tarkistamatta mitkä otan käyttöön)
 28. Käsilaukku sininen
 29. Kassi tällä hetkellä Virkkukoukkusen vaaleanvihreänä
Ja seuraavat ovat ostolistalla:

30. sininen huivi
31. vaalea huivi
32. oranssi huivi
33. joku koru omista valikoimista tai teen itse
Lisäksi ainakin siniset legginssit ja sukkahousut, muutamat ihonväriset sukkahousut.

Itseasiassa olen ajatellut etten laske koruja ja vöitä, ehkä huivejakaan mukaan tuohon lukuun. Ja juhlavaatteet jätin ulkopuolelle, tosin seuraavan kahden kuukauden aikana ei ole juhlia tiedossa. Näillä vaatteilla olisi siis tarkoitus mennä kesäkuun loppuun.

Ei kommentteja