Valmistuneita

Muutama koru on valmistunut, osa nopeasti, osa tosi hitaasti... Esimerkiksi tämä on aloitettu jo vuoden ensimmäinen päivä... Helminauha kyllä on ollut pitkään valmis, mutta muuten on kaivannut vähän säätämistä, ei ole tullut vaan tartuttua toimeen.

Sama idea kuin Pikkumustan kaverissa, mutta tuli liian lyhyt.. (ei siis riitä nelinkerroin kaulan ympäri) ja tuo helmijärjestyksen säännöllisyys ei ole niin kiva sittenkään...

Vaijerissa 6 mm tsaroiittia, kirkkaita AB-käsiteltyjä kuutiohelmiä, 4 mm vuorikristallia sekä 6/0 violetteja siemenhelmiä, hopeoiduilla metalliosilla. Riipuksena 20 mm hopeafoliosydän ja 6 mm Swarovskibicone. Pituus 128,5 cm (20 cm irrotettava osa).

Seuraavasta rannekorusta tulikin sitten aika hempeää tavaraa taas vaihteeksi. Ja taas kerran idea muuttui matkan varrella...

6 mm vaaleanpunaisia Botswana akaatteja ja 4 mm Swarovskibiconeja (light rose) hopeaosilla. Pituus 17 cm (muutettavissa).

Ja äidin kaulakorulle pariksi viimein se rannekoru. Hän halusi samantyylisen kuin tämä. Botswana akaatti kolikoita ja 6 mm pyöreitä, muutama violetti 6/0 siemenhelmi hopeoiduilla osilla. Näyttää paremmalle ranteessa kuin tuossa pöydällä tasoon asetettuna.

Ei kommentteja